Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of heat treatment and individual shrink packaging on quality and nutritional value of bell pepper stored at suboptimal temperature
Назив: Effect of heat treatment and individual shrink packaging on quality and nutritional value of bell pepper stored at suboptimal temperature
Аутори: Ilić, Zoran  ; Trajković, Radmila ; Pavlović, Radoš  ; Alkalai-Tuvia, Sharon; Perzelan, Yaacov; Fallik, Elazar
Година: 2011
Публикација: International Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0950-5423 International Journal of Food Science and Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 47 br. 1 str. 83-90
DOI: 10.1111/j.1365-2621.2011.02810.x
WoS-ID: 000298011500011
Scopus-ID: 2-s2.0-83555176360
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247125
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

24
SCOPUSTM
18
OpenCitations
16
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.