Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of osmotic dehydration of apples in sugar beet molasses
Назив: Optimization of osmotic dehydration of apples in sugar beet molasses
Аутори: Koprivica, Gordana ; Pezo, Lato  ; Lončar, Biljana  ; Lević, Ljubinko ; Šuput, Danijela  
Година: 2014
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: Wiley Online Library
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 38 br. 4 str. 1705-1715
DOI: 10.1111/jfpp.12133
WoS-ID: 000340168200033
Scopus-ID: 2-s2.0-84904790867
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7669
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247160
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/325
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

18
SCOPUSTM
9
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.