Резултати

еНаука >  Резултати >  Possibilities for the use of plant oils in fermented sausages production
Назив: Possibilities for the use of plant oils in fermented sausages production
Аутори: Stajić, Slaviša  ; Tomović, Vladimir  ; Lević, Steva  ; Perunović, Marija ; Bogićević, Nataša ; Nedović, Viktor  ; Živković, Dušan  
Година: 2012
Публикација: Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 756-762
Scopus-ID: 2-s2.0-84925989805
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2748
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/250479
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5692
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.