Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of the amount of essential fatty acids in muscle tissue of Silver carp and Common carp frying in sunflower oil and pork fat
Назив: | Influence of the amount of essential fatty acids in muscle tissue of Silver carp and Common carp frying in sunflower oil and pork fat | Аутори: | Vesna Đorđević ; Trbović, Dejana K. ; Nastasijević Ivan ; Ljubojević, Dragana B. ; Lakićević B. ; Janković S.; Stefanović S. | Година: | 2018 | Публикација: | Conference Proceedings of the 8th International Conference Water and Fish, Belgrade | Издавач: | Faculty of Agriculture, Zemun (Serbia) | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7834-155-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 191-196 | URI: | https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/172 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/252003 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.