Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of the amount of essential fatty acids in muscle tissue of Silver carp and Common carp frying in sunflower oil and pork fat
Назив: Influence of the amount of essential fatty acids in muscle tissue of Silver carp and Common carp frying in sunflower oil and pork fat
Аутори: Vesna Đorđević  ; Trbović, Dejana K.  ; Nastasijević Ivan  ; Ljubojević, Dragana B.  ; Lakićević B.  ; Janković S.; Stefanović S.
Година: 2018
Публикација: Conference Proceedings of the 8th International Conference Water and Fish, Belgrade
Издавач: Faculty of Agriculture, Zemun (Serbia)
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-155-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 191-196
URI: https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/172
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/252003
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.