Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Levels of aflatoxin M1 in selected Serbian white and hard cheese
Naziv: Levels of aflatoxin M1 in selected Serbian white and hard cheese
Autori: Škrbić, Biljana ; Antić, Igor  ; Živančev, Jelena  
Godina: 2015
Publikacija: Book of abstracts [Elektronski izvor], Workshop on approaches for risk assessment of emerging contaminants with Round table "How to use EU fund", CEFSER, 16-17th November 2015, Novi Sad
Izdavač: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-6253-050-9 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 20-20
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/254210
URL: http://old.tf.uns.ac.rs/CEFSERweb/ProgramFINAL.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
Napomena o dostupnosti: Пуни текст није јавно доступан
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.