Rezultati
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Levels of aflatoxin M1 in selected Serbian white and hard cheese | Autori: | Škrbić, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2015 | Publikacija: | Book of abstracts [Elektronski izvor], Workshop on approaches for risk assessment of emerging contaminants with Round table "How to use EU fund", CEFSER, 16-17th November 2015, Novi Sad | Izdavač: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-6253-050-9![]() ![]() |
Kolacija: | str. 20-20 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/254210 | URL: | http://old.tf.uns.ac.rs/CEFSERweb/ProgramFINAL.pdf | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | Napomena o dostupnosti: | Пуни текст није јавно доступан | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.