Rezultati

eNauka >  Rezultati >  PREREQUISITE PROGRAMS - CONDITION OF THE FACILITIES IN FOOD INDUSTRY AND THEIR IMPACT ON SAFTEY OF PRODUCTS
Naziv: PREREQUISITE PROGRAMS - CONDITION OF THE FACILITIES IN FOOD INDUSTRY AND THEIR IMPACT ON SAFTEY OF PRODUCTS
Autori: R. Grujić; Okanović, Đorđe G.  ; Grujić, Slavica M.  ; Novaković B
Godina: 2010
Publikacija: Proceeding of 14th International Feed Technology symposium “Feed Technology, Quality and Safety”, 12th Symposium “NODA 2010” “Meat Technology, Quality and Safety”
Izdavač: Institute of Food Technology in Novi Sad (FINS), Serbia
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-018-6 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 6-14
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/254242
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.