Резултати
еНаука >
Резултати >
Analysis of dominant lactic acid bacteria from artisanal raw milk cheeses produced on the mountain Stara Planina, Serbia
Назив: | Analysis of dominant lactic acid bacteria from artisanal raw milk cheeses produced on the mountain Stara Planina, Serbia | Аутори: | Begović, Jelena ; Brandsma, J. B. ; Jovčić, Branko ; Tolinački, Maja ; Veljović, Katarina ; Meijer, W. C.; Topisirović, Ljubiša | Година: | 2011 | Публикација: | Archives of Biological Sciences | ISSN: | 0354-4664 Archives of biological sciences Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 63 br. 1 str. 11-20 | DOI: | 10.2298/ABS1101011B | WoS-ID: | 000291126400002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-79959824560 | VBS COBISS: | 38078479 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/38078479#izum.si https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/536 http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=38078479 https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3959 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/254962 |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.