Резултати

еНаука >  Резултати >  Analysis of dominant lactic acid bacteria from artisanal raw milk cheeses produced on the mountain Stara Planina, Serbia
Назив: Analysis of dominant lactic acid bacteria from artisanal raw milk cheeses produced on the mountain Stara Planina, Serbia
Аутори: Begović, Jelena  ; Brandsma, J. B.  ; Jovčić, Branko  ; Tolinački, Maja  ; Veljović, Katarina  ; Meijer, W. C.; Topisirović, Ljubiša  
Година: 2011
Публикација: Archives of Biological Sciences
ISSN: 0354-4664 Archives of biological sciences Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 63 br. 1 str. 11-20
DOI: 10.2298/ABS1101011B
WoS-ID: 000291126400002
Scopus-ID: 2-s2.0-79959824560
VBS COBISS: 38078479
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/38078479#izum.si
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/536
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=38078479
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3959
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/254962
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

12
SCOPUSTM
6
OpenCitations
12
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.