Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Design and characterization of whey protein nanocarriers for thyme essential oil encapsulation obtained by freeze-drying
Naziv: Design and characterization of whey protein nanocarriers for thyme essential oil encapsulation obtained by freeze-drying
Autori: Volić, Mina  ; Pećinar, Ilinka  ; Micić, Darko  ; Đorđević, Verica  ; Pešić, Radojica  ; Nedović, Viktor  ; Obradović, Nataša  
Godina: 2022
Publikacija: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry
Izdavač: Elsevier Ltd.
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 386 str. 132749
DOI: 10.1016/j.foodchem.2022.132749
WoS-ID: 000792923700012
Scopus-ID: 2-s2.0-85126847277
PMID: 35339086
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6049
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5067
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256278
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/898
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) (RS-200135)
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

14
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
2
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.