Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Design and characterization of whey protein nanocarriers for thyme essential oil encapsulation obtained by freeze-drying
Naziv: | Design and characterization of whey protein nanocarriers for thyme essential oil encapsulation obtained by freeze-drying | Autori: | Volić, Mina ; Pećinar, Ilinka ; Micić, Darko ; Đorđević, Verica ; Pešić, Radojica ; Nedović, Viktor ; Obradović, Nataša | Godina: | 2022 | Publikacija: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146 Food Chemistry | Izdavač: | Elsevier Ltd. | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 386 str. 132749 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2022.132749 | WoS-ID: | 000792923700012 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85126847277 | PMID: | 35339086 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6049 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5067 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256278 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/898 |
Projekat: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) (RS-200135) | M-kategorija: | 21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti |
14
SCOPUSTM
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
PubMed CentralTM
2
OpenCitations
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.