Резултати

еНаука >  Резултати >  Apple pectin-derived oligosaccharides produce carbon dioxide radical anion in Fenton reaction and prevent growth of Escherichia coli and Staphylococcus aureus
Назив: Apple pectin-derived oligosaccharides produce carbon dioxide radical anion in Fenton reaction and prevent growth of Escherichia coli and Staphylococcus aureus
Аутори: Martinov, Jelena; Krstic, Miodrag  ; Spasić, Snežana  ; Miletić, Srđan  ; Stefanovic-Kojic, Jovana ; Nikolić-Kokić, Aleksandra  ; Blagojevic, Dusko  ; Spasojević, Ivan  ; Spasić, Mihajlo 
Година: 2017
Публикација: Food Research International
ISSN: 0963-9969 Food Research International Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 100 str. 132-136
DOI: 10.1016/j.foodres.2017.08.040
WoS-ID: 000413128800014
Scopus-ID: 2-s2.0-85028300082
PMID: 28888433
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/3043
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/2093
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256296
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1050
Пројекат: Molekularni mehanizmi redoks signalinga u homeostazi, adaptaciji i patologiji (RS-173014)
Simultana bioremedijacija i soilifikacija degradiranih prostora, za očuvanje prirodnih resursa biološki aktivnih supstanci i razvoj i proizvodnju biomaterijala i dijetetskih proizvoda (RS-43004)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

14
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
11
OpenCitations
12
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца