Резултати
еНаука >
Резултати >
Characteristics of Traditional and Novel Food Consumers: Does Tradition Keep Dominance over New Trends in Food Consumption? (The Example of Serbia)
Назив: | Characteristics of Traditional and Novel Food Consumers: Does Tradition Keep Dominance over New Trends in Food Consumption? (The Example of Serbia) | Аутори: | Stojanović, Žaklina ; Dominique Barjolle | Година: | 2012 | Публикација: | System Dynamics and Innovation in Food Networks 2012 | ISSN: | 2194-511X Претражи идентификатор | Издавач: | EAAE, IAMA, AIEA2, INFITA and the International Center for Food Chain and Network Research, University of Bonn, Germany, Austria | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 268-299 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/260686 | URL: | http://centmapress.ilb.uni-bonn.de/ojs/index.php/proceedings/issue/view/13 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.