Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics of Traditional and Novel Food Consumers: Does Tradition Keep Dominance over New Trends in Food Consumption? (The Example of Serbia)
Назив: Characteristics of Traditional and Novel Food Consumers: Does Tradition Keep Dominance over New Trends in Food Consumption? (The Example of Serbia)
Аутори: Stojanović, Žaklina  ; Dominique Barjolle
Година: 2012
Публикација: System Dynamics and Innovation in Food Networks 2012
ISSN: 2194-511X Претражи идентификатор
Издавач: EAAE, IAMA, AIEA2, INFITA and the International Center for Food Chain and Network Research, University of Bonn, Germany, Austria
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 268-299
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/260686
URL: http://centmapress.ilb.uni-bonn.de/ojs/index.php/proceedings/issue/view/13
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.