Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant Capacities and Phenolic Levels of Different Varieties of Serbian White Wines
Назив: Antioxidant Capacities and Phenolic Levels of Different Varieties of Serbian White Wines
Аутори: Mitić, Milan  ; Obradović, Mirjana V.; Grahovac, Zora ; Pavlović, Aleksandra  
Година: 2010
Публикација: Molecules
ISSN: 1420-3049 Molecules Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 br. 3 str. 2016-2027
DOI: 10.3390/molecules15032016
WoS-ID: 000275956900066
Scopus-ID: 2-s2.0-77950364721
PMID: 20336029
PMCID: PMC6257191
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/261142
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

47
SCOPUSTM
9
PubMed CentralTM
27
OpenCitations
45
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.