Резултати
еНаука >
Резултати >
Rate of potentialy pathogenic bacteria in fresh soft cheeses made on small diary farms in Serbia

Назив: | Rate of potentialy pathogenic bacteria in fresh soft cheeses made on small diary farms in Serbia | Аутори: | Pešić Mikulec, Dragana; Tambur, Zoran Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | IJRRAS - International Journal of Recent Research and Applied Studies | ISSN: | 2349-4891![]() ![]() |
Издавач: | IJRRAS: Salem, India | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 br. 2 str. 247-251 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/261415 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Пуни текст није јавно доступан | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.