Резултати

еНаука >  Резултати >  Rate of potentialy pathogenic bacteria in fresh soft cheeses made on small diary farms in Serbia
Назив: Rate of potentialy pathogenic bacteria in fresh soft cheeses made on small diary farms in Serbia
Аутори: Pešić Mikulec, Dragana; Tambur, Zoran Ž.  ; Radaković, Sonja S.  ; Mileusnić, Ivan B. ; Jevremović, Danimir P.  
Година: 2012
Публикација: IJRRAS - International Journal of Recent Research and Applied Studies
ISSN: 2349-4891 Претражи идентификатор
Издавач: IJRRAS: Salem, India
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 2 str. 247-251
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/261415
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст није јавно доступан
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.