Резултати

еНаука >  Резултати >  Phenolic compounds in Olive Leaf Extract as a Source of Useful Antioxidants
Назив: Phenolic compounds in Olive Leaf Extract as a Source of Useful Antioxidants
Аутори: Ibrahim Mujić; Živković, Jelena  ; Nikolić, Goran  ; Trutić, Nataša ; Vidović, Senka  ; Urška Kosić; Stela Jokić; Alma Ruznić
Година: 2011
Публикација: Croatian Journal of Food Technology, Biotechnology and Nutrition
ISSN: 1847-3423 Претражи идентификатор
Издавач: Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 6 br. 3-4 str. 129-133
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/262615
URL: https://hrcak.srce.hr/76263
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.