Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of phenolic compounds addition on antioxidant activity of cow milk
Назив: The influence of phenolic compounds addition on antioxidant activity of cow milk
Аутори: Živković, Jelena  ; Sunarić, Slavica  ; Radmila M. Pavlović; Trutić, Nataša ; Kocić, Gordana  ; Nikolić, Goran  ; Jovanović, Tatjana  
Година: 2010
Публикација: Prehrambena industrija - Mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Savez hemijskih inženjera Srbije (SHI), Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet (TF NS)
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 21 br. 1-2 str. 119-121
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268096
URL: https://www.tf.uns.ac.rs/publikacije/prehrambena-industrija-2010.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.