Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Uticaj sadržaja čvrstih triglicerida na fizička svojstva čokolade sa sojinim mlekom
Naziv: Uticaj sadržaja čvrstih triglicerida na fizička svojstva čokolade sa sojinim mlekom
Influence of solid fat content on physical properties of chocolate with soy milk
Autori: Pajin, Biljana  ; Zarić, Danica  ; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Lončarević, Ivana  ; Petković, Marko
Godina: 2011
Publikacija: Zbornik radova, 52. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 05-10. juni 2011.
Izdavač: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-80995-89-2 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 199-204
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19689
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/270570
Izvor metapodataka: Migracija
Napomena o dostupnosti: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.