Results
eNauka >
Results >
Uticaj zamesa i termičke obrade na antioksidativnu aktivnost pšeničnog brašna sa dodatkom brašna pečurke Boletus edulis
Title: | Uticaj zamesa i termičke obrade na antioksidativnu aktivnost pšeničnog brašna sa dodatkom brašna pečurke Boletus edulis | Authors: | Stojanović, Jelena S. | Supervisor: | Nikolić, Nada | Other contributors: | Lazić, Miodrag ; Stojanović, Gordana ; Mastilović, Jasna ; Karabegović, Ivana | Issue Date: | 2017 | Publication: | Универзитет у Нишу | Publisher: | Лесковац : Универзитет у Нишу, Технолошки факултет | Type: | Doctoral theses | URI: | http://eteze.ni.ac.rs/application/showtheses?thesesId=5337 https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/8851 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:1409/bdef:Content/download http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70052&RID=49374479 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/275551 |
Project: | Prirodni proizvodi biljaka i lišajeva: izolovanje, identifikacija, biološka aktivnost i primena (RS-172047) | M-category: | 70M70 |