Резултати

еНаука >  Резултати >  Cold-pressed camelina cake as a source of essential fatty acids in animal nutrition
Назив: Cold-pressed camelina cake as a source of essential fatty acids in animal nutrition
Аутори: Dragojlović, Danka  ; Rakita, Slađana  ; Stojkov, Viktor  ; Vidosavljević, Strahinja  ; Đuragić, Olivera  ; Marjanović-Jeromela, Ana  ; Cvejić, Sandra  
Година: 2021
Публикација: Book of Abstracts, 18th Euro Fed Lipid Congress and Expo, 18-21 October 2021, Leipzig, Germany
Издавач: Frankfurt : The European Federation for the Science and Technology of Lipids (Euro Fed Lipid e.V.)
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 293-293
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/278213
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2382
Пројекат: Project no. 142-451-2297/2021-01/02 financed by the Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research of APV Vojvodina, Serbia
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad) (RS-200222)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца