Резултати
еНаука >
Резултати >
Cold-pressed camelina cake as a source of essential fatty acids in animal nutrition
Назив: | Cold-pressed camelina cake as a source of essential fatty acids in animal nutrition | Аутори: | Dragojlović, Danka ; Rakita, Slađana ; Stojkov, Viktor ; Vidosavljević, Strahinja ; Đuragić, Olivera ; Marjanović-Jeromela, Ana ; Cvejić, Sandra | Година: | 2021 | Публикација: | Book of Abstracts, 18th Euro Fed Lipid Congress and Expo, 18-21 October 2021, Leipzig, Germany | Издавач: | Frankfurt : The European Federation for the Science and Technology of Lipids (Euro Fed Lipid e.V.) | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 293-293 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/278213 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2382 |
Пројекат: | Project no. 142-451-2297/2021-01/02 financed by the Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research of APV Vojvodina, Serbia Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad) (RS-200222) |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |