Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory properties for protein enriched millet breads
Назив: Sensory properties for protein enriched millet breads
Аутори: Belović, M.  ; Tomić, J.  ; Torbica, A.  ; Čolović, R. ; Banjac, V.  ; Novaković, A.  ; Živančev, D.  
Година: 2019
Публикација: Book of Abstracts of 5th International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages
Издавач: ICC - International Association for Cereal Science and Technology, Leuven, Belgium
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 75-75
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/278655
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.