Results

eNauka >  Results >  Aktivnost probiotskih bakterija u različitim vrstama sirne surutke
Title: Aktivnost probiotskih bakterija u različitim vrstama sirne surutke
The activity of probiotic bacteria in different types of cheese wheys
Authors: Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Mojović, Ljiljana  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Tasić, Žaklina  
Issue Date: 2013
Publication: Zbornik izvoda radova / X simpozijum "Savremene tehnologije i privredni razvoj", Leskovac, 22. i 23. oktobar 2013
Publisher: Leskovac : Tehnološki fakultet
Type: Conference Paper
ISBN: 978-86-82367-98-7 Search Idenfier
Collation: str. 62
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/281415
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6200
http://eprints.ugd.edu.mk/8088/1/Beta%20fin.pdf
URL: http://eprints.ugd.edu.mk/8088/1/Beta%20fin.pdf
Project: Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије
Metadata source: Migracija
M-category: 
Mp. category will be shown later

Find the DOI


Google ScholarTM

Creative Commons License