Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant and sensorial properties of acacia honey supplemented with prunes
Назив: Antioxidant and sensorial properties of acacia honey supplemented with prunes
Antioksidativne i senzorne karakteristike bagremovog meda sa dodatkom suvih šljiva
Аутори: Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Vulić, Jelena  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Đilas, Sonja ; Ćetković, Gordana  ; Stajčić, Slađana  ; Štajner, Dubravka; Popović, Boris  
Година: 2012
Публикација: Acta Periodica Technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 43 str. 293-304
DOI: 10.2298/apt1243293t
Scopus-ID: 2-s2.0-84873585592
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9350
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/282818
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

11
SCOPUSTM
8
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.