Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antioxidant and sensorial properties of acacia honey supplemented with prunes Antioksidativne i senzorne karakteristike bagremovog meda sa dodatkom suvih šljiva |
Аутори: | Tumbas Šaponjac, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Acta Periodica Technologica | ISSN: | 1450-7188![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 43 str. 293-304 | DOI: | 10.2298/apt1243293t | Scopus-ID: | 2-s2.0-84873585592 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9350 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/282818 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.