Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Effect of Modified Atmosphere on Sensory, Chemical and Physico-chemical Properties of Serbian Traditional Smoked Meat Products
Naziv: | Effect of Modified Atmosphere on Sensory, Chemical and Physico-chemical Properties of Serbian Traditional Smoked Meat Products | Autori: | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2016 | Publikacija: | Meat technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Izdavač: | Belgrade : Institute of Meat Hygiene and Technology | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 57 br. 1 str. 5-10-11 | VBS COBISS: | 225205772 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/283557 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/225205772#izum.si |
URL: | http://inmes.rs/wp-content/uploads/2016/11/Tehnologija-mesa-57-01-2016-casopis.pdf | Izvor metapodataka: | Migracija | M-kategorija: | 51M51 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M51 |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.