Резултати
Назив: | Journal of Hygienic Engineering and Design | Аутори: | Vesković Moračanin, Slavica M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Antimicrobial resistance of lactic acid bacteria in fermented food | ISSN: | 1857-8489![]() ![]() |
Издавач: | Consulting and Training Center KEY, Skopje | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 18 str. 25-35 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/288982 | URL: | http://www.jhed.mk/filemanager/JHED%20Vol.%2018/02.%20FQ&S/03.%20Full%20paper%20-%20Slavica%20Veskovic%20Moracanin.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.