Results

eNauka >  Results >  Sensory Quality of Fermented Sausages with Linseed Oil during Storage
Title: Sensory Quality of Fermented Sausages with Linseed Oil during Storage
Senzorni kvalitet fermentisanih kobasica sa dodatkom lanenog ulja tokom skladištenja
Authors: Stajić, Slaviša  ; Lilić, Slobodan  ; Vranić, Danijela  ; Stanisić, Nikola  ; Živković, Dušan  
Issue Date: 2017
Publication: 22. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 10.-11. 03. 2017.
Type: Conference Paper
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/294642
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5635
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/264426508#izum.si
Project: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
M-category: 
Mp. category will be shown later

Find the DOI


Google ScholarTM

Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.