Results
Title: | Sensory Quality of Fermented Sausages with Linseed Oil during Storage Senzorni kvalitet fermentisanih kobasica sa dodatkom lanenog ulja tokom skladištenja |
Authors: | Stajić, Slaviša ; Lilić, Slobodan ; Vranić, Danijela ; Stanisić, Nikola ; Živković, Dušan | Issue Date: | 2017 | Publication: | 22. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 10.-11. 03. 2017. | Type: | Conference Paper | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/294642 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5635 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/264426508#izum.si |
Project: | Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) | M-category: | Mp. category will be shown later |
Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.