Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Sensory Quality of Fermented Sausages with Linseed Oil during Storage
Naziv: Sensory Quality of Fermented Sausages with Linseed Oil during Storage
Senzorni kvalitet fermentisanih kobasica sa dodatkom lanenog ulja tokom skladištenja
Autori: Stajić, Slaviša  ; Lilić, Slobodan  ; Vranić, Danijela  ; Stanisić, Nikola  ; Živković, Dušan  
Godina: 2017
Publikacija: 22. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 10.-11. 03. 2017.
Tip rezultata: Konferencijski rad
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/294642
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5635
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/264426508#izum.si
Projekat: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.