Rezultati
Naziv: | Sensory Quality of Fermented Sausages with Linseed Oil during Storage Senzorni kvalitet fermentisanih kobasica sa dodatkom lanenog ulja tokom skladištenja |
Autori: | Stajić, Slaviša ; Lilić, Slobodan ; Vranić, Danijela ; Stanisić, Nikola ; Živković, Dušan | Godina: | 2017 | Publikacija: | 22. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 10.-11. 03. 2017. | Tip rezultata: | Konferencijski rad | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/294642 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5635 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/264426508#izum.si |
Projekat: | Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.