Резултати

еНаука >  Резултати >  Enhancing protein release and functionality of soy proteins from defatted soy flakes using high-intensity ultrasound-assisted extraction
Назив: Enhancing protein release and functionality of soy proteins from defatted soy flakes using high-intensity ultrasound-assisted extraction
Аутори: Stefanović, Andrea B.  ; Jovanović, Jelena R.  ; Đurović, Sanja B.  ; Jugović, Branimir Z.  ; Bugarski, Branko M.  ; Knežević-Jugović, Zorica D.  
Година: 2017
Публикација: Proceedings / V International Congress "Engineering, Ecology and Materials in the Processing Industry"
Издавач: Zvornik : Faculty of Technology =Tehnološki fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-22-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 324-334
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/295063
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6261
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6261
http://www.kongres.tfzv.org/en/
URL: http://www.kongres.tfzv.org/en/
Пројекат: EUREKA Project / SOYZYME E! 9936 - Design of novel enzyme-based technologies for structuring and processing of soy proteins
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца