Резултати
еНаука >
Резултати >
Enhancing protein release and functionality of soy proteins from defatted soy flakes using high-intensity ultrasound-assisted extraction

Назив: | Enhancing protein release and functionality of soy proteins from defatted soy flakes using high-intensity ultrasound-assisted extraction | Аутори: | Stefanović, Andrea B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Proceedings / V International Congress "Engineering, Ecology and Materials in the Processing Industry" | Издавач: | Zvornik : Faculty of Technology =Tehnološki fakultet | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-22-0![]() ![]() |
Колација: | str. 324-334 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/295063 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6261 https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6261 http://www.kongres.tfzv.org/en/ |
URL: | http://www.kongres.tfzv.org/en/ | Пројекат: | EUREKA Project / SOYZYME E! 9936 - Design of novel enzyme-based technologies for structuring and processing of soy proteins | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |