Резултати

еНаука >  Резултати >  Formulation and characterization of liposomal encapsulated systems of bioactive ingredients from traditional plant mountain germander (Teucrium montanum L.) for the incorporation into coffee drinks
Назив: Formulation and characterization of liposomal encapsulated systems of bioactive ingredients from traditional plant mountain germander (Teucrium montanum L.) for the incorporation into coffee drinks
Аутори: Šeremet, Danijela; Vugrinec, Kristina; Petrović, Predrag  ; Butorac, Ana; Kuzmić, Sunčica; Vojvodić Cebin, Aleksandra; Mandura, Ana; Lovrić, Marija; Pjanović, Rada  ; Komes, Draženka
Година: 2022
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Ltd.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 370 str. 131257
DOI: 10.1016/j.foodchem.2021.131257
WoS-ID: 000710508700005
Scopus-ID: 2-s2.0-85117228377
PMID: 34788947
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4987
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4987
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/295710
М-категорија: 
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+

16
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.