Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of ripening degree and sample preparation on peach aroma profile characterization by headspace solid-phase microextraction
Назив: Effects of ripening degree and sample preparation on peach aroma profile characterization by headspace solid-phase microextraction
Аутори: BACVONKRALJ, Mojca; JUG, Tjaša; KOMEL, Erika; FAJT, Nikita; JARNI, Kristjan; Živković, Jelena  ; MUJIĆ, Ibrahim; Trutić, Nataša 
Година: 2014
Публикација: TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
ISSN: 1300-011X Turkish Journal of Agriculture and Forestry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 38 br. 5 str. 676-687
DOI: 10.3906/tar-1307-129
WoS-ID: 000343614200011
Scopus-ID: 2-s2.0-84905656425
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/298169
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

20
SCOPUSTM
9
OpenCitations
21
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.