Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of ripening degree and sample preparation on peach aroma profile characterization by headspace solid-phase microextraction
Назив: | Effects of ripening degree and sample preparation on peach aroma profile characterization by headspace solid-phase microextraction | Аутори: | BACVONKRALJ, Mojca; JUG, Tjaša; KOMEL, Erika; FAJT, Nikita; JARNI, Kristjan; Živković, Jelena ; MUJIĆ, Ibrahim; Trutić, Nataša | Година: | 2014 | Публикација: | TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY | ISSN: | 1300-011X Turkish Journal of Agriculture and Forestry Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 38 br. 5 str. 676-687 | DOI: | 10.3906/tar-1307-129 | WoS-ID: | 000343614200011 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84905656425 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/298169 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.