Резултати
еНаука >
Резултати >
Characteristics of packaging materials for meat and osmotic dehydrated meat vacuum packaging
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Characteristics of packaging materials for meat and osmotic dehydrated meat vacuum packaging | Аутори: | Lazić, Vera L. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | 4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, Book of Abstract | Издавач: | TÜBITAK MAM, Istanbul, Turska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 216-216 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/298443 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.