Резултати

еНаука >  Резултати >  Improvement of carp meat quality as a response to modern consumers demand
Назив: Improvement of carp meat quality as a response to modern consumers demand
Аутори: Marković, Zoran  ; Aurelija Spirić; Trbović, Dejana  ; Živić, Ivana  ; Stanković, Marko  ; Bjelanović, Katarina  ; Poleksić, Vesna 
Година: 2012
Публикација: I International Symposium and XVII Scientific Conference of Agronomists of Republic of Srpska
Издавач: Faculty of Agriculture, Banja Luka, Bosna i Hercegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99938-93-20-2 Претражи идентификатор
Колација: br. March 19 - 22, 2012 str. 70-70
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/299815
URL: http://www.euagenda.eu/2012/3/19/I-International-Symposium-Trebinje-2012
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.