Резултати

еНаука >  Резултати >  Autentičnost cerealija i pseudocerealija – razvoj novih metoda analize brašna i gotovih pekarskih proizvoda
Назив: Autentičnost cerealija i pseudocerealija – razvoj novih metoda analize brašna i gotovih pekarskih proizvoda
Остали називи: Authenticity of cereals and pseudocereals -development of new methods for the analysis of flour and final bakery products
Аутори: Pastor, Kristian  
Ментор: Ačanski, Marijana  
Остала ауторства: Kravić, Snežana  ; Kondić-Špika, Ankica  ; Ačanski, Marijana  
Година: 2018
Издавач: Novi Sad: Autorski reprint
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата: Докторска дисертација
Колација: str. 1-164
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/9225
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija151436895213038.pdf?controlNumber=(BISIS)106920&fileName=151436895213038.pdf&id=10848&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=106920&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije151436902793964.pdf?controlNumber=(BISIS)106920&fileName=151436902793964.pdf&id=10849&source=NaRDuS&language=sr
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/300677
Пројекат: Savremeno oplemenjivanje strnih žita za sadašnje i buduće potrebe (RS-31066)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца