Резултати

eNauka >  Rezultati >  Bioactive Proteins and Energy Value of Okara as a Byproduct in Hydrothermal Processing of Soy Milk
Naziv: Bioactive Proteins and Energy Value of Okara as a Byproduct in Hydrothermal Processing of Soy Milk
Autori: Stanojević, Sladjana  ; Barać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Janković, Vanja S.; Vučelić-Radović, Biljana 
Godina: 2013
Publikacija: Journal of Agricultural and Food Chemistry
ISSN: 0021-8561 Journal of Agricultural and Food Chemistry Pretraži identifikator
Izdavač: Amer Chemical Soc, Washington
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 61 br. 38 str. 9210-9219
DOI: 10.1021/jf4012196
WoS-ID: 000330096400026
Scopus-ID: 2-s2.0-84884874021
PMID: 23978042
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3120
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/302063
Projekat: Interdisciplinarni pristup stvaranju novih sorti soje i unapređenju tehnologije gajenja i dorade semena (RS-31022)
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

45
SCOPUSTM
12
PubMed CentralTM
27
OpenCitations
39
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.