Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Contribution of Osmotically Dehydrated Wild Garlic on Biscuits' Quality Parameters
Naziv: Contribution of Osmotically Dehydrated Wild Garlic on Biscuits' Quality Parameters
Autori: Šobot, Kosana; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Filipović, Jelena  ; Popović, Ljiljana  
Ostala autorstva: Petković, Marko  
Godina: 2019
Publikacija: Periodica Polytechnica-Chemical Engineering
ISSN: 0324-5853 Periodica Polytechnica. Chemical Engineering - Himija Pretraži identifikator
Izdavač: Budapest: Budapest Univ Technology Economics
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 63 br. 3 str. 499-507
DOI: 10.3311/PPch.13268
WoS-ID: 000467929300016
Scopus-ID: 2-s2.0-85068706812
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/302387
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5119
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/299
Projekat: Osmotska dehidratacija hrane - energetski i ekološki aspekti održive proizvodnje (RS-31055)
Novi proizvodi cerealija i pseudocerealija iz organske proizvodnje (RS-46005)
Napomena: Petković, Marko - recenzent
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

11
SCOPUSTM
1
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons licenca