Резултати

еНаука >  Резултати >  Bioactive compounds, their bioavailability, thermal stability and relation to antioxidant capacity of maize grain
Назив: Bioactive compounds, their bioavailability, thermal stability and relation to antioxidant capacity of maize grain
Аутори: Vančetović, Jelena  ; Žilić Slađana  ; Gokmen Vural; Serpen Arda; Akilioglu Gul; Janković Marijana  
Година: 2014
Публикација: International Symposium on Bioactive Compounds in Cereal Grains and Foods -
Издавач: International Associatioin for Cereal Science and Technology, Austria
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-3-950-3336-2-6 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 71-71
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/312442
URL: https://www.bioactives2014.icc.or.ac
https://www.bioactives2014.icc.or.at
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.