Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of apricot fruit quality and correlations between physical and chemical attributes
Назив: Evaluation of apricot fruit quality and correlations between physical and chemical attributes
Аутори: Mratinić, E.; Popovski, B.; Milošević, Tomo  ; Popovska, M.
Година: 2011
Публикација: Czech Journal of Food Sciences
ISSN: 1212-1800 Czech Journal of Food Science Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 29 br. 2 str. 161-170
DOI: 10.17221/203/2010-cjfs
WoS-ID: 000288910600009
Scopus-ID: 2-s2.0-79953078842
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315055
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/10047
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

40
SCOPUSTM
21
OpenCitations
36
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.