Results
eNauka >
Results >
Antioksidativna aktivnost i sadržaj mononezasićenih masnih kiselina u fermentisanim mlečnim proizvodima dobijenim pomoću kombuhe
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Title: | Antioksidativna aktivnost i sadržaj mononezasićenih masnih kiselina u fermentisanim mlečnim proizvodima dobijenim pomoću kombuhe Antioxidant activity and monounsaturated fatty acids content of kombucha fermented milk products |
Authors: | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Issue Date: | 2013 | Publication: | Prehrambena industrija: časopis za proizvodnju, tehnologiju, bioinženjerstvo i marketing - Food industry / Mleko i mlečni proizvodi - Milk and dairy products | ISSN: | 0353-6564![]() ![]() |
Publisher: | Beograd: Savez Hemijskih Inženjera Srbije (SHI) Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad |
Type: | Article | Collation: | vol. 24 br. 1 str. 19-22 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315387 | Metadata source: | Migrirano iz RIS podataka | Availability note: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | M-category: | 52M52 |
Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.