Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Profiling of Turkish propolis subtypes: Comparative evaluation of their phytochemical compositions, antioxidant and antimicrobial activities
Naziv: Profiling of Turkish propolis subtypes: Comparative evaluation of their phytochemical compositions, antioxidant and antimicrobial activities
Autori: Ristivojević, Petar  ; Dimkić, Ivica  ; Guzelmeric, Etil; Trifković, Jelena  ; Knežević, Magdalena  ; Berić, Tanja  ; Yesilada, Erdem; Milojković-Opsenica, Dušanka  ; Stanković, Slaviša  
Godina: 2018
Publikacija: LWT -food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie)
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 95 str. 367-379
DOI: 10.1016/j.lwt.2018.04.063
WoS-ID: 000436217000052
Scopus-ID: 2-s2.0-85047067014
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2930
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2165
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2929
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/2672
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315998
Projekat: Molekularna karakterizacija bakterija iz rodova Bacillus i Pseudomonas kao potencijalnih agenasa za biološku kontrolu (RS-173026)
Korelacija strukture i osobina prirodnih i sintetičkih molekula i njihovih kompleksa sa metalima (RS-172017)
M-kategorija: 
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu

46
SCOPUSTM
29
OpenCitations
41
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca