Резултати

еНаука >  Резултати >  Izolacija i karakterizacija Lactobacillus curvatus sojeva iz fermentisane tradicionalne kobasice kao potencijalnih startera u mesnoj industriji
Назив: Izolacija i karakterizacija Lactobacillus curvatus sojeva iz fermentisane tradicionalne kobasice kao potencijalnih startera u mesnoj industriji
Аутори: Žugić Petrović Tanja; Ilić Predrag; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Mladenović, Katarina G.  ; Čomić Ljiljana
Година: 2018
Публикација: II Kongres biologa Srbije
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-81413-08-1
Колација: str. 253-253
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/329968
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.