Назив: | Design, formulation and sensory evaluation of a polyphenol-rich food placebo: an example of aronia juice for food intervention studies |
Аутори: | Kardum, Nevena Đ. ; Konić-Ristić, Aleksandra ; Zec, Manja M. ; Kojadinović, Milica ; Petrović-Oggiano, Gordana P. ; Zeković, Milica T. ; Kroon, Paul A.; Glibetić, Marija D. ![](/image/organisations_icon_ico.png) |
Година: | 2017 |
Публикација: | International Journal of Food Sciences & Nutrition |
ISSN: | 0963-7486 International Journal of Food Sciences and Nutrition Претражи идентификатор |
Издавач: | Taylor & Francis Ltd, Abingdon |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 68 br. 6 str. 742-749 |
DOI: | 10.1080/09637486.2017.1283682 |
WoS-ID: | 000404871700011 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85011690499 |
PMID: | 28147889 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/333209 http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/782 |
Пројекат: | European Commission, EU Seventh Framework Programme (FP7) [2312090] Biološki mehanizmi, nutritivni unos i status polinezasićenih masnih kiselina i folata: Unapređenje ishrane u Srbiji (RS-41030) UK Research & Innovation (UKRI) Biotechnology and Biological Sciences Research Council (BBSRC) [BBS/E/F/00044434, BBS/E/F/00042675] |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |