Резултати

еНаука >  Резултати >  Design, formulation and sensory evaluation of a polyphenol-rich food placebo: an example of aronia juice for food intervention studies
Назив: Design, formulation and sensory evaluation of a polyphenol-rich food placebo: an example of aronia juice for food intervention studies
Аутори: Kardum, Nevena Đ.  ; Konić-Ristić, Aleksandra ; Zec, Manja M. ; Kojadinović, Milica  ; Petrović-Oggiano, Gordana P.  ; Zeković, Milica T.  ; Kroon, Paul A.; Glibetić, Marija D.  
Година: 2017
Публикација: International Journal of Food Sciences & Nutrition
ISSN: 0963-7486 International Journal of Food Sciences and Nutrition Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis Ltd, Abingdon
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 68 br. 6 str. 742-749
DOI: 10.1080/09637486.2017.1283682
WoS-ID: 000404871700011
Scopus-ID: 2-s2.0-85011690499
PMID: 28147889
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/333209
http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/782
Пројекат: European Commission, EU Seventh Framework Programme (FP7) [2312090]
Biološki mehanizmi, nutritivni unos i status polinezasićenih masnih kiselina i folata: Unapređenje ishrane u Srbiji (RS-41030)
UK Research & Innovation (UKRI) Biotechnology and Biological Sciences Research Council (BBSRC) [BBS/E/F/00044434, BBS/E/F/00042675]
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

18
SCOPUSTM
9
PubMed CentralTM
12
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.