Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemometric approach in the development of the colorimetric method for the estimation of food colorants in meat products
Назив: Chemometric approach in the development of the colorimetric method for the estimation of food colorants in meat products
Hemometrijski pristup razvoju kolorimetrijske metode za procenu količine prehrambenih boja u proizvodima od mesa
Аутори: Petronijević, Radivoj B.  ; Matekalo-Sverak, Vesna F.; Spirić, Aurelija T.; Vuković, Ilija K.; Babić, Jelena A.  ; Milijašević, Milan P.  ; Trbović, Dejana  
Година: 2014
Публикација: Hemijska Industrija
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Savez hemijskih inženjera, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 68 br. 6 str. 781-791
DOI: 10.2298/HEMIND131204004P
WoS-ID: 000348405900012
Scopus-ID: 2-s2.0-84920476916
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/333213
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1891
URL: https://doaj.org/article/f460c6a87a58418d8fcfba2fd81be88a
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

3
SCOPUSTM
3
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца