Резултати
еНаука >
Резултати >
Quantification of acrylamide in foods selected by using gas chromatography tandem mass spectrometry
Назив: | Quantification of acrylamide in foods selected by using gas chromatography tandem mass spectrometry Kvantifikacija akrilamida u izabranim namirnicama primenom gasne hromatografije u tandemu sa masenom spektrometrijom |
Аутори: | Delević, Veselin; Zejnilović, R.M; Jančić-Stojanović, Biljana ; Đorđević, Brižita ; Tokić, Z.N ; Zrnić-Ćirić, Milica ; Stanković, Ivan | Година: | 2016 | Публикација: | Hemijska industrija | ISSN: | 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор | Издавач: | Savez hemijskih inženjera, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 70 br. 2 str. 209-215 | DOI: | 10.2298/HEMIND150225027D | WoS-ID: | 000376274600011 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84966648778 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/274320908#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/333478 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/2730 |
URL: | https://doiserbia.nb.rs/Article.aspx?ID=0367-598X1500027D | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |