Results
eNauka >
Results >
Antibakterijska i fitohemijska svojstva pšeničnih klijanaca i njihov uticaj na kvalitet keksa
| Title: | Antibakterijska i fitohemijska svojstva pšeničnih klijanaca i njihov uticaj na kvalitet keksa | Other Titles: | Antibacterial and phytochemical properties of wheat sprouts and their influence on biscuit quality | Authors: | Đurović, Vesna |
Supervisor: | Mandić, Leka |
Other contributors: | Pešaković, Marijana |
Issue Date: | 2021 | Publication: | Универзитет у Крагујевцу | Publisher: | Универзитет у Крагујевцу, Агрономски факултет, Чачак | Type: | Doctoral theses | URI: | https://fedorakg.kg.ac.rs/fedora/get/o:1412/bdef:Content/download http://eteze.kg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=8357 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/337800 https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18682 |
Project: | Izučavanje genetičke osnove poboljšanja prinosa i kvaliteta strnih žita u različitim ekološkim uslovima (RS-31092) | M-category: | 70M70 |