Results

eNauka >  Results >  Antibakterijska i fitohemijska svojstva pšeničnih klijanaca i njihov uticaj na kvalitet keksa
Title: Antibakterijska i fitohemijska svojstva pšeničnih klijanaca i njihov uticaj na kvalitet keksa
Other Titles: Antibacterial and phytochemical properties of wheat sprouts and their influence on biscuit quality
Authors: Đurović, Vesna  
Supervisor: Mandić, Leka  
Other contributors: Pešaković, Marijana  ; Knežević, Desimir  ; Vesković-Moračanin, Slavica  ; Mladenović, Jelena  ; Radovanović, Mirjana  
Issue Date: 2021
Publication: Универзитет у Крагујевцу
Publisher: Универзитет у Крагујевцу, Агрономски факултет, Чачак
Type: Doctoral theses
URI: https://fedorakg.kg.ac.rs/fedora/get/o:1412/bdef:Content/download
http://eteze.kg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=8357
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/337800
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18682
Project: Izučavanje genetičke osnove poboljšanja prinosa i kvaliteta strnih žita u različitim ekološkim uslovima (RS-31092)
M-category: 
70M70

Find the DOI


Google ScholarTM

Creative Commons License