Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Antibakterijska i fitohemijska svojstva pšeničnih klijanaca i njihov uticaj na kvalitet keksa
| Naziv: | Antibakterijska i fitohemijska svojstva pšeničnih klijanaca i njihov uticaj na kvalitet keksa | Ostali nazivi: | Antibacterial and phytochemical properties of wheat sprouts and their influence on biscuit quality | Autori: | Đurović, Vesna |
Mentor: | Mandić, Leka |
Ostala autorstva: | Pešaković, Marijana |
Godina: | 2021 | Publikacija: | Универзитет у Крагујевцу | Izdavač: | Универзитет у Крагујевцу, Агрономски факултет, Чачак | Tip rezultata: | Doktorska disertacija | URI: | https://fedorakg.kg.ac.rs/fedora/get/o:1412/bdef:Content/download http://eteze.kg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=8357 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/337800 https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18682 |
Projekat: | Izučavanje genetičke osnove poboljšanja prinosa i kvaliteta strnih žita u različitim ekološkim uslovima (RS-31092) | M-kategorija: | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |