Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Antibakterijska i fitohemijska svojstva pšeničnih klijanaca i njihov uticaj na kvalitet keksa
Naziv: Antibakterijska i fitohemijska svojstva pšeničnih klijanaca i njihov uticaj na kvalitet keksa
Ostali nazivi: Antibacterial and phytochemical properties of wheat sprouts and their influence on biscuit quality
Autori: Đurović, Vesna  
Mentor: Mandić, Leka  
Ostala autorstva: Pešaković, Marijana  ; Knežević, Desimir  ; Vesković-Moračanin, Slavica  ; Mladenović, Jelena  ; Radovanović, Mirjana  
Godina: 2021
Publikacija: Универзитет у Крагујевцу
Izdavač: Универзитет у Крагујевцу, Агрономски факултет, Чачак
Tip rezultata: Doktorska disertacija
URI: https://fedorakg.kg.ac.rs/fedora/get/o:1412/bdef:Content/download
http://eteze.kg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=8357
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/337800
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18682
Projekat: Izučavanje genetičke osnove poboljšanja prinosa i kvaliteta strnih žita u različitim ekološkim uslovima (RS-31092)
M-kategorija: 
70M70 - Odbranjena doktorska disertacija

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca