Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics of spelta wheat as a raw materal for organic pasta
Назив: Characteristics of spelta wheat as a raw materal for organic pasta
Аутори: Psodorov, Đorđe ; Filipović, Jelena  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Filipović, Nada ; Košutić, Milenko  ; Nježić, Zvonko  
Година: 2012
Публикација: CEFood 2012, 6th Central european Congress on Food
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 639-643
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/339439
URL: http://cefood2012.rs/
https://www.fins.uns.ac.rs
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.