Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of lactic acid bacteria isolated from Bosnian artisanal dry fermented sausage (sudžuk) during fermentation
Назив: Characterization of lactic acid bacteria isolated from Bosnian artisanal dry fermented sausage (sudžuk) during fermentation
Аутори: Čolo, Josip; Mihajlović, Sanja ; Tolinački, Maja  ; Alkić, Mersiha; Popović, Dušanka  ; Kojić, Milan  ; Terzić-Vidojević, Amarela  
Година: 2015
Публикација: Genetika
ISSN: 0534-0012 Genetika (Beograd) Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 47 br. 3 str. 819-832
DOI: 10.2298/GENSR1503819C
WoS-ID: 000369703300005
Scopus-ID: 2-s2.0-84957059846
VBS COBISS: 49531407
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/49531407#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/339476
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/803
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

8
SCOPUSTM
4
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.