Резултати
еНаука >
Резултати >
Determination of optimal temperature for bacteriocin production by Lactobacillus sakei strains
Назив: | Determination of optimal temperature for bacteriocin production by Lactobacillus sakei strains | Аутори: | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | 23rd international ICFMH Symposium FoodMicro 2012, Global Issues in Food Microbiology | Издавач: | Istanbul Technical University, Turska | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-975-561-423-6![]() ![]() |
Колација: | str. 803-803 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/346121 | URL: | http://www.foodmicro2012.com | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.