Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of optimal temperature for bacteriocin production by Lactobacillus sakei strains
Назив: Determination of optimal temperature for bacteriocin production by Lactobacillus sakei strains
Аутори: Vesković-Moračanin, Slavica  ; Škrinjar, Marija ; Lazar Turubatović; Kurćubić, Vladimir  ; Mašković, Pavle Z.  
Година: 2012
Публикација: 23rd international ICFMH Symposium FoodMicro 2012, Global Issues in Food Microbiology
Издавач: Istanbul Technical University, Turska
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-975-561-423-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 803-803
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/346121
URL: http://www.foodmicro2012.com
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.