Резултати
еНаука >
Резултати >
The effects of lairage time and handling procedure prior to slaughter on stress and meat quality parameters in pigs
Назив: | The effects of lairage time and handling procedure prior to slaughter on stress and meat quality parameters in pigs | Аутори: | Dokmanović, Marija ; Velarde, A.; Tomović, Vladimir ; Glamočlija, Nataša ; Marković, Radmila ; Janjić, Jelena ; Baltić, Milan Ž. | Година: | 2014 | Публикација: | Meat Science | ISSN: | 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор | Издавач: | Oxford: Elsevier Sci Ltd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 98 br. 2 str. 220-226 | DOI: | 10.1016/j.meatsci.2014.06.003 | WoS-ID: | 000340333500022 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84902995156 | PMID: | 24971810 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1116 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7903 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/347089 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
58
SCOPUSTM
SCOPUSTM
17
PubMed CentralTM
PubMed CentralTM
36
OpenCitations
OpenCitations
49
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.