Резултати

еНаука >  Резултати >  Some parameters of nutritional quality of meat obtained from mangalitsa and landrace pig breeds
Назив: Some parameters of nutritional quality of meat obtained from mangalitsa and landrace pig breeds
Аутори: Ševic, Radoslav J.; Lukač, Dragomir R.  ; Vidivić, Vitomir S.; Puvača, Nikola M.  ; Savić, Božidar M.  ; Ljubojević, Dragana B.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Džinić, Natalija R. 
Година: 2017
Публикација: Hemijska industrija
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Savez hemijskih inženjera, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 71 br. 2 str. 111-118
DOI: 10.2298/hemind140604071s
WoS-ID: 000401533300003
Scopus-ID: 2-s2.0-85020482056
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/348963
https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/339
https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/344
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3654
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

5
SCOPUSTM
1
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца