Резултати
еНаука >
Резултати >
Some parameters of nutritional quality of meat obtained from mangalitsa and landrace pig breeds
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Some parameters of nutritional quality of meat obtained from mangalitsa and landrace pig breeds | Аутори: | Ševic, Radoslav J.; Lukač, Dragomir R. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Hemijska industrija | ISSN: | 0367-598X![]() ![]() |
Издавач: | Savez hemijskih inženjera, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 71 br. 2 str. 111-118 | DOI: | 10.2298/hemind140604071s | WoS-ID: | 000401533300003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85020482056 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/348963 https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/339 https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/344 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3654 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |