Резултати

еНаука >  Резултати >  Proteini glutena - determinanta kvaliteta pšenice
Назив: Proteini glutena - determinanta kvaliteta pšenice
Аутори: Knežević, Desimir S.  ; Paunović, Aleksandar S.  ; M. Menkovska; Mašković, Pavle Z.  ; D. Kondić; Zelenika, Milica M. ; Madić, Milomirka R.  ; Zečević, Veselinka M.  
Година: 2017
Публикација: Zbornik radova - XXII savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 10-11. mart 2017. godine
Издавач: Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-87611-47-4 Претражи идентификатор
Колација: vol. 22 br. 24 str. 17-22
VBS COBISS: 524347285
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/352421
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/524347285#izum.si
URL: www.afc.kg.ac.rs/
http://www.afc.kg.ac.rs/files/data/sb/zbornik/Zbornik%20radova%20Knjiga%201-SB%202017.pdf
https://www.afc.kg.ac.rs/
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.