Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of infrared heating on phenolic compounds and Maillard reaction products in maize flour
Назив: Effects of infrared heating on phenolic compounds and Maillard reaction products in maize flour
Аутори: Žilić, Slađana  ; Babić, Milosav  ; Serpen, Arda; Gokmen, Vural; Mogol, Burce Atac; Akillioglu, Gul
Година: 2013
Публикација: Journal of Cereal Science
ISSN: 0733-5210 Journal of Cereal Science Претражи идентификатор
Издавач: Academic Press Ltd- Elsevier Science Ltd, London
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 br. 1 str. 1-7
DOI: 10.1016/j.jcs.2013.05.003
WoS-ID: 000322292900001
Scopus-ID: 2-s2.0-84880051961
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/495
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353615
Пројекат: Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

63
SCOPUSTM
38
OpenCitations
55
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.