Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of infrared heating on phenolic compounds and Maillard reaction products in maize flour
Назив: | Effects of infrared heating on phenolic compounds and Maillard reaction products in maize flour | Аутори: | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Journal of Cereal Science | ISSN: | 0733-5210![]() ![]() |
Издавач: | Academic Press Ltd- Elsevier Science Ltd, London | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 58 br. 1 str. 1-7 | DOI: | 10.1016/j.jcs.2013.05.003 | WoS-ID: | 000322292900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84880051961 | URI: | http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/495 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353615 |
Пројекат: | Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.