Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effect of different sodium butyrate levels in weaned pig diet on the antioxidant capacity of selected organs
Naziv: Effect of different sodium butyrate levels in weaned pig diet on the antioxidant capacity of selected organs
Autori: Ćirić, Jelena  ; Prvulović, Dejan  ; Glišić, Milica  ; Bošković, Marija  ; Šefer, Dragan  ; Đorđević, Jasna  ; Baltić, Milan Ž. ; Marković, Radmila  
Godina: 2017
Publikacija: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Pretraži identifikator
Izdavač: Institute of meat hygiene and technology, Belgrade
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 58 br. 2 str. 80-87
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1435
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353708
Projekat: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Creative Commons licenca